top of page

HALLO

StudioMeraki_067 kopie_edited.png

mijn naam is Stefanie.​

 

Onze missie bij Studio Meraki is om elke ruimte een ziel te geven.

Met passie en creativiteit wordt elk interieurproject omgetoverd tot een warme thuis. Of het nu gaat om een woning, een kantoorproject, een winkel of een horecazaak.​

 

Wij luisteren naar jouw wensen. Elk ontwerp moet niet alleen functioneel en eigentijds zijn, maar ook de eigenheid van de opdrachtgever weerspiegelen.​ Weg met onzekerheid en keuzestress, wij begeleiden je van A tot Z in het bouwproces.

 

We houden van een stevige uitdaging. Ons werk stopt niet bij het maken van een plan. We gaan tot het uiterste om jou te ontzorgen bij de uitvoering van jouw project. Tot en met het laatste detail.​

 

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen?

Ons Team

StudioMeraki_049.jpg

Stefanie Vyncke

1629039431625_edited_edited.png

Sari Vanderheyden

Onze Aanpak

01

Van wensen tot voorontwerp

We vragen je eerst de kleren van het lijf, zodat we helemaal begrijpen hoe jij het liefst woont of werkt. We meten en bestuderen de ruimte, puzzelen en draaien tot we een optimaal grondplan bekomen. We zetten de eerste ideeën en schetsen op papier.

02

Visualisatie en materiaalkeuzes

Een uitstekende materiaalkennis, een jarenlange passie voor interieur en kleur en een geoefend oog zijn onze troeven om jou te helpen bij het kiezen van het perfecte pallet voor jouw project. Het ontwerp komt tot leven in realistische visualisaties, waarbij we vanaf de start rekening houden met het vooropgestelde budget.

03

Van ontwerp naar werkelijkheid

Een helder aanbestedingsdossier stelt ons in staat om een vlotte uitvoering te garanderen. Onze jarenlange ervaring, directe aanpak en no-nonsense communicatie zijn daarbij een grote troef. We sparren graag met ons netwerk van betrouwbare aannemers. Want als één team, is geen idee te gek om te realiseren.

Mogen wij onze tanden zetten in jouw project?

bottom of page