top of page

Horeca en retail

Bar Gust

Voor de lekkerste barrista koffie moet je bij Bar Gust zijn. De authentieke elementen van het oude pand, zoals de ruwe bakstenen en de oude betonnen en planken vloeren, werden troeven in het ontwerp. We bouwden verder op die stoere, eerder industriële look met een zitbank en toog in betonlook en stalen constructies op maat voor de verlichting, tafeltjes en wandrekken. Een kunstwerk van de dochter des huizes is de kers op de taart. Zullen we hier onze koffie drinken om jouw project te bespreken?

Fotografie: Hannelore Veelaert

Brasserie Gusting

Deze cowboys kochten een oud horecapand in Keerbergen waar ze met beperkte ingrepen een nieuwe zaak wilden starten. Tot ze Studio Meraki erbij haalden... Al snel besloten we om het hele pand te strippen en een nieuwe, betrouwbare basis te creëren. Overbodige muren en voorzetwanden vlogen er onverbiddellijk uit en de technieken werden volledig vernieuwd. De kale veranda werd ingekleurd met een blauwe bloemenregen gecombineerd in een luster en de glazen deur op maat is een echte eyecatcher in het ontwerp. Krijg jij ook al Gusting?

Fotografie: Julie Bouchez

Brasserie Iverans

Deze gevestigde waarde in Beerzel was toe aan een totale make-over. Maar de verbouwing mocht niet te lang duren. 10 dagen kregen we om de volledige ruimte te strippen en weer op te bouwen... Challenge accepted! Met gedetailleerde plannen, een uitstekende voorbereiding en een TOPteam hebben we onze missie volbracht. Resultaat: een gezellige, warme brasserie, verrijkt met een zachtroze marmer en prachtige claustra in gekleurd glas.

Fotografie: Hannelore Veelaert

Tennis & Padel Wezemaal

De razend populaire tennis & padelclub in Wezemaal barstte uit haar voegen en het clubhuis werd te klein. Ook was de akoestiek er verschrikkelijk slecht. Toen er beslist werd om een uitbreiding te bouwen, was het de perfecte moment om ook de inrichting te herzien.  Oud moest naadloos in nieuw overgaan. Maar door het beperkte budget, diende de oude toog behouden.  Wij besloten dan maar om die te gaan pimpen met een terrazzo met gravel kleur. Dankzij de akoestische spuitpleister, moderne verlichting en een hippe neon, heeft Wezemaal nu het gezelligste clubhuis van Vlaanderen :-)

Fotografie: Hannelore Veelaert